Pokroviteljstvo

Vam je kateri od društvenih konj še posebej pri srcu in bi mu želeli nameniti več pomoči?Takšnemu konju lahko postanete pokrovitelj. To pomeni, da zanj pokrivate 100% mesečno oskrbo (150 evrov/mesečno), kovaške in veterinarske usluge, zanj tudi fizično skrbite po najboljših močeh, ga redno obiskujete, negujete, se z njim sprehajate, delate z njim in skrbite za njegov prostor. Pokroviteljstvo je dejanje ljubezni in dokler ima konj pokrovitelja, ki zanj skrbi, ni na voljo za posvojitev oz. le na izrecno željo pokrovitelja. Takšen konj je nastanjen v prostorih društva in ga društvo lahko uporablja tudi za svoje potrebe.

Pokrovitelj posameznemu konju je lahko pravna ali fizična oseba. V ta namen se podpiše pogodba o pokroviteljstvu, ki je v veljavi do preklica, ki pa mora biti pisno s strani pokrovitelja. Konju, kateremu ste pokrovitelj lahko nabavite tudi opremo z vašim logotipom podjetja, saj  bo s tem reklamiral tudi vaše podjetje. Pokrovitelj se lahko odloči ali bo javno predstavljen ali pa bo anonimen.

Nekateri naših konj pokrovitelje že imajo, vi pa še vedno  lahko izbirate med vsemi, ki so na voljo za posvojitev ali ki čakajo na posvojitev na daljavo.