Infant

Sem vesel, prijazen, ljubeč in čuteč konj. V svojem življenju nisem imel slabih izkušenj, vedno je bilo zame dobro poskrbljeno in bil sem ljubljen. Pred nekaj leti sem bil bil prodan za šolskega konja , kjer sem spoznal ogromno novih ljudi, predvsem otrok, ki so me v življenju najbolj navduševali. Veliko sem jih naučil veščin jahanja, velikim sem pomagal preboleti strah pred konjem.

V novem domu sem spoznal tudi prijatelja Arca. Postala sva nerazdružljiva, vedno, ko sva bila prosta, sva tičala skupaj. Ko je vzdrževanje Arca postalo predrago in so mu iskali nov dom, mi je bilo grozno težko in hudo. Hvalabogu, so se na koncu odločili, da greva skupaj.

Danes domujeva v duštvu. Tu sva našla nove prijatelje in nisva več tako navezana drug na drugega. Pripravljen sem, da najdem nov dom, ljubečo osebo, ki bo znala ceniti moje znanje, mirnost in zaupljivost.

Vaš Infant

 

Konj je cepljen, razgliščen, ima urejeno dokumentacijo in IAK test. Oddaja se s podgodbo in pod pogoji društva. Njegov ogled je možen v RC Petra po predhodnem dogovoru na tel. 040/229-993.

Podatki:

 • pasma: toplokrvni križanec
 • spol: kastrat
 • starost- rojstni podatki: 3.6.1999
 • višina vihra: cca 170 cm
 • barva: grošasti sivec
 • Status: čaka na posvojitev
 • cena: se podarja

*****************************

Tudi Infant je eden tistih posvojenčkov, ki se je zaradi osebnih razlogov družine, vrnil nazaj v društvo in spet išče svoj novi dom. Tekle so solze ob slovesu, ampak življenje ne prizanaša nikomur, zato so takšna slovesa še težja.

tn58 tn89

tn98

 

9 komentarjev

 1. Zanima me zakaj Infant ni na voljo za posvojitev. In zakaj ga jahate? Kolikor vem vam ga je kc Rakičan ‘dal’ iz razloga da bi lahko nemoteno užival svojo starost. Verjetno veste da je imel poškodbo noge. Najprej so celo rekli da ga ne bo več možno jahati potem pa so ga zaradi pomanjkanja šolskih konjev vseeno še nekaj časa jahali.
  Ker potemtakem je zdaj v čisto enakem položaju kot je bil.

 2. Malo ste zamenjali z Arcom- Dictant Sona. Kar ste našteli so njegove poškodbe, Infantu pa nič ne manjka in star je šele 14 let. Arc pa že nekaj čez 20 in ga sploh ne jahamo, ampak se samo pase z drugimi starčki

 3. živijo!
  mene pa zanima če je pod sedlom temperamenten ali bolj umirjen konjiček in pa ali bi bil primeren terenske ježe(če se boji vode…) ???
  L.P. :)

Napišite komentar

Vaša elektronska pošta ne bo objavljena. Obvezna polja so označena z zvezdico *.