Počitnice za otroke iz socialno ogroženih družin

V društvu se zavedamo, da so časi tudi za otroke zelo težki. Mnogi med njimi si počitnic ne bodo mogli privoščiti, saj se z družino težko preživljajo.  Tudi v društvu nam ni najlažje, vendar smo se vseeno odločili, da vsaj majhni skupinici otrok, iz socialno šibkih družin, letos omogočimo kratke a sladke počitnice v našem društvu. Zanje tako od 1. avgusta.do vključno 3. avgusta 2014  organiziramo brezplačne vikend počitnice . Sprejeli bomo 6 otrok starosti od 8 do 14 let. Ta podaljšan vikend  bo trajal od petka popoldne od 16:00 ure dalje do 16:00 ure v nedeljo. Za otroke bo poskrbljena kompletna prehrana in 2x nočitev, se pravi polni penzion. Poskrbljeno je za dnevno in nočno varstvo otrok, animacijo, spoznavali bomo konje in naše ostale rešene živali, jim čistili, jih negovali, se sprehajali z njimi, se družili z njimi in jih razvajali, pa tudi zajahali jih bomo. Marsikaj se bomo naučili preko igre in z igro. Otroci morajo imeti s sabo dovolj primernih oblačil in obutev, pribor za osebno higieno ter veljavno zdravstveno izkaznico.

Kako bomo izbrali tistih 6 srečnežev? Predvsem upamo, da nam boste njihovi sosedje, prijatelji, znanci poslali predloge. Pričakujemo jih veliko, izmed njih pa bomo 26.7.2014 izžrebali 6 srečnežev, ki se bodo lahko družili z nami in našimi konji v RC Petra prvi vikend v avgustu 2014.  Predloge s kratkim opisom nam pošljite na mail info@dzk.si, mi jih bomo vestno spravljali v naš klobuk iz katerega bomo zadnjo soboto v julijo izžrebali prvih 6 otrok za preživljanje brezplačnega tabora v RC Petra.

Torej, veselo na delo, poglejte okoli sebe kdo resnično potrebuje, da se mu vsaj malo polepša njegovo otroštvo in nam pošljite svoje predloge.

10325588_751518418224489_3121462175319090213_n

Napišite komentar

Vaša elektronska pošta ne bo objavljena. Obvezna polja so označena z zvezdico *.