Pripravljamo vikend “Ženska in konj”

To soboto praznujemo ženske! V društvu zato pripravljamo dan samo za nas, saj verjamem, da si je vsaka od nas zaslužila vsaj kakšno urico čisto zase, za svojo dušo.
Družile se bomo ob kavici, čaju in pecivu, za katerega pa si srčno želim, da ga vsaka prinese s sabo. Tako bomo lahko okušale dobrote življenja vsake posameznice.
Družile se bomo s konji. Negovale in sprehajale jih bomo, se fotkale z njimi in si ustvarjale svoje spomine. Ob njih si bomo nabirale nove moči in energije za leto pred nami.
Klepetale bomo in se spoznavale. Našle si bomo nove prijateljice, si izmenjavale mnenja, potarnale in se pohvalile.
Pustile se bomo tudi malce razvajati. Obiskala nas bo frizerka in tisti, ki bo želela, uredila tudi frizuro.
Vse skupaj pa bomo ovekovečile tudi s fotografiranjem. Najlepše slike bomo pripravili za razstave in tako boste tudi vi lahko pomagale konjem do njihovega lepšega in boljšega življenja.
Mogoče se bo našlo še kaj. Mogoče nas bo še kdo presenetil. Tega še ne vem, ampak presenečenja, tudi majhna, so začimba življenja, ki nam ga lepšajo in včasih delajo znosnejšega.
Naš in samo naš dan, bo potekal to soboto, 8. marca 2014 od 11: do 15:00 ure, v RC Petra, Orova vas 4, Pozela. Vzemite si čas zase, obiščite nas. Ne ponujamo vam veliko, bo pa vaš dan lep, miren in izpolnjen. Domov se boste vrnile spočite in polne energije. Mi se veselimo srečanja z vami!

women horses 1920x1200 wallpaper_www.animalhi.com_34 img-thing woman_and_horse cutcaster-photo-100656786-Young-Women-with-Horse no_description_uploaded_by_gianfly_category_tags_horse_boobs_cow_horse_boobs_cow_g_zellik_girl_body_eyes_beauty_Photography_sexy_women_light_people_various_uncommon_horses_woman_konji_Kiss_n_lips_large horsewoman1 women people horses girls with horses 1680x1050 wallpaper_www.wallpaperto.com_23 blondes women dress photography grass horses white dress skyscapes down 1280x800 wallpaper_wallpaperswa.com_17

Napišite komentar

Vaša elektronska pošta ne bo objavljena. Obvezna polja so označena z zvezdico *.