Aris potrebuje pomoč

Prosili so nas za pomoč:

Danes sem dobila telefonski poziv in obupano prošnjo za pomoč konju Arisu. Prekrasno ime za prekrasnega konja. Aris naj bi bil bog vojne in tale konjiček se v tem trenutku bojuje za svoje življenje. Pravzaprav sam ne more narediti nič, lahko pa mu pomagate vi!
Aris je bil namreč pripeljan v določen hlev pod pretvezo, da bo tukaj ostal na polni oskrbi. Že po dveh tednih pa si je lastnik premislil in ga ponudil za klavno ceno, 300 eur, mesarju. Lastnike hleva je skoraj kap, saj doslej še nobeden konj od njih ni odšel na takšno pot. Ne lastnik, oskrbniki prosijo, da mu pomagate!
Torej, Aris je 13 leten kastrat, rodovniški kasač, dobro ujahan in je sodeloval na več konjenicah. Lastnik zanj hoče 300 eur. Smo mu zmožni pomagati in mu rešiti življenje?
Pomoč za odkup Arisovega življenja lahko nakažete na Društvo za zaščito konj in ostalih živali, Šercerjeva 9, 3320 Velenje,SI56 1010 0005 0589 375, pod namen obvezno vpišite ARIS!

Arisova usoda naj bi bila zapečatena. Na prošnjo oskrbnice se še nismo vdali. Zanj zbiramo sredstva in upamo, da bomo nekaj sredstev zbrali tudi z majčkami društva. Cena posamezne majčke je 10 evrov, je lepo spakirana v vrečki in čaka na vas. Prevzamete jo lahko osebno v RC Petra v Orovi vasi, če pa vam jo pošiljamo po pošti, je potrebno prišteti še 2 eva za stroške. Majčka je poslana, ko je vaše nakazilo vidno na našem TRR SI56 1010 0005 0589 375 kot namen obvezno vpišite MAJČKA ZA ARISA

.Aris 2 Aris 3 Aris 4 Aris 5 Aris

En komentar

Napišite komentar

Vaša elektronska pošta ne bo objavljena. Obvezna polja so označena z zvezdico *.