ZEUS

V svojem dobrem letu življenja sem prestal grozovite izkušnje. Preživel sem hudo stradanje in pomanjkanje vode, moja mama ga ni. Zaradi lakote mi je pojedla celo rep, vendar je pomoč zanjo vseeno prišla prepozno. Ponoči, preden so naju rešili, je umrla zaradi lakote. Ko je ležala tam, vsa negibna, sem razmišljal, če bom preživel ali bom moral umreti tudi sam. Ob mrtvi materi sem nekako prebrodil noč in dočakal jutro. Prepričan sem bil, da je to moje zadnje jutro, ko je prišla inšpekcija. S tresočimi koraki sem odšel na prikolico, nato so me odpeljali na kliniko. Tu so mi nudili prvo pomoč. Končno sem dobil tudi hrano in vodo.

Kasneje sem bil prepeljan v center društva. Tu sem spoznal prijatelja Geronima in skupaj sva se učila jesti seno in priboljške, ki jih dotlej nisem okusil. Moje življenje je postajalo vsak dan lepše in boljše. Končno sem našel tudi dom, a žal, se je življenje obrnilo drugače in zopet sem se vrnil v društvo. Ni mi hudo. Prijateljujem z Geronimom, imam hrano, vodo in dovolj ljubezni ter pozornosti. Vseeno pa si želim pravi dom, nekoga, ki me bo imel rad in ki nikoli ne bo dovolil, da bi bil spet lačen in žejen. Nekoga, ki me ne bo zanemaril in zapustil, nekoga, ki me bo imel rad, me znal objeti in uživati z mano.

Iščem posvojitelja. Iščem posvojitelja na daljavo, pokrovitelja, sponzorja. Iščem dobre duše, ki bodo pomagale poskrbeti zame, dokler ne najdem doma. Tistega ta pravega, kjer bom srečen in nikoli več lačen. Pomagajte vsaj delno poskrbeti zame, dokler se mi sanje ne uresničijo. Naj bom delček vas do takrat, ko bom našel sorodno dušo, ki ji bom vdan do konca življenja.

Vaš Zeus

Podatki:

  • pasma: hladnokrvni križanec
  • spol: žrebec (pred odhodom v posvojitev bo kastriran)
  • starost- rojstni podatki: 2012 ( cca 1leto in pol)
  • višina vihra: cca 140 cm
  • barva: vranec
  • Status: čaka na posvojitev
  • Posvojitvena cena :   350,00 evrov

tn47  tn42  Zeus

Zeus1  182693_554384227918988_1783449005_n  558038_554384054585672_1051490758_n

Napišite komentar

Vaša elektronska pošta ne bo objavljena. Obvezna polja so označena z zvezdico *.