5. in 6. oktober: Naši gostje

Letos se je zgodilo tisto, kar smo si želeli že vseskozi. Ob vikendu odprtih vrat, nas bo obiskalo kar nekaj pomembnih gostov, vsi pa so veliki ljubitelji živali, ki želijo pomagati in so se odločili pomagati ter s svojo medijsko prepoznavnostjo širijo glas o delovanju društva. Zelo veseli in ponosni smo, da prihajajo k nam, med naše rešene konje, z namenom, da polepšajo vikend vsem našim obiskovalcem in pomagajo zbrati dovolj sredstev, da bodo rešeni konji in tisti, ki bodo še rešeni, lahko preživeli zimo, dobili kvalitetno veterinarsko oskrbo in v miru okrevali do posvojitve.  Med rešenimi konji društva, ki še čakajo na svoje nove domove, bodo izbirali konje, katerim bodo postali medijski botri. Tako se bo njihov sijaj prenesel na te trpeče duše, ki so bile rešene iz konjskega odpada in so zaživele novo življenje. Pripravljamo pa tudi Park zvezd, kjer bodo položene zvezde z imeni naših gostov in kamor bodo le ti odtisnili svojo dlan in tudi s tem potrdili, da so veliki ljubitelji živali. Vsi nastopajoči so se honorarju odpovedali v korist živali društva za zaščito konj. Člani društva se jim iz srca zahvaljujemo za njihovo nesebično pomoč.

Izredno ponosni smo, da v soboto 5. oktobra, prihaja prva dama slovenske politike, ga. Alenka Bratušek, ki bo hkrati tudi uradno odprla letošnji vikend odprtih vrat društva za zaščito konj.  Z njeno pomočjo, bo delovanje društva postalo še bolj prepoznavno, kar bo marsikateri živali omogočilo boljše in živali dostojno življenje.

779* portretiranje premierke Alenke Bratu¨ek IN DR´AVNIH SEKRETARJEV; KPV!!! URADNA FOTOGRAFIJA !!!Foto: Tamino Petelin¨ek/STA

Prav tako v soboto, 5. oktobra prihaja legendarni žametni glas slovenske estrade g. Nace Junkar. Tudi on je človek, ki ima srce za živali, ki mu ni vseeno, kaj se dogaja z njimi in, ki želi, da se tudi živalim prizna njihovo dostojanstvo in ustrezna skrb zanje. G. Nace Junkar se je tudi odločil, da bo ta dan naše duše razveselil s svojim prečudovitim glasom in nam tudi kaj zapel. Z njim pa se boste lahko tudi fotografirali.

nace in mucek

Našim konjem se je odločila pomagati tudi velika zvezda pevske estrade, ga. Natalija Verboten. Dama slovenske glasbene scene, ki s svojim prelestnim glasom, razveseljuje stare in mlade in  je vzornica marsikateri od nas. Tokrat bo s svojo prepoznavnostjo pomagala konjem in njihove žalostne zgodbe ponesla širom Slovenije. Prihaja v nedeljo, 6. oktobra.

natalija in florjan

V soboto, 5. oktobra prihaja tudi g. Jan Plestenjak, eden najbolj zaželenih, priljubljenih in plodovitih slovenskih glasbenikov. Vedno pripravljen pomagati z dobrodelnimi koncerti za različne priložnosti. Veliko oboževalk ima, je pa tudi človek, ki se z dušo in srcem bori za živali. Nasprotuje vivisekciji in krznu, živalim je vedno pripravljen pomagati. Veseli smo, da se je tako velik človek odločil pomagati tudi našim konjem, jih obiskati in svoj medijski sijaj prenesti tudi nanje.  Tudi z g. Janom Plestenjakom se boste lahko fotografirali.

jan plestenjak

V soboto, 5. oktobra, bodo srca mladih in starih ogrela razigrana dekleta narodno-zabavnega ansambla, Navihanke. Prelestna dekleta so ljubiteljice živali in prav gotovo bodo s svojo navihanostjo tudi one pomagale konjem društva. Izbrale bodo svojega medijskega krščenca in nam tudi kakšno lepo odpele. Vsi navihanci, pa se boste z navihanimi dekleti lahko tudi poslikali.

navihanke18

Življenje s plesno skupino Colorado country line dance je sproščeno, zdravo in plesno aktivno preživljanje prostega časa, z dodano vrednostjo na druženju in zabavi. Inštruktorji plesa skbijo za veselo vzdušje in dobro glasbo, ob kateri se vrtimo na vse strani neba, se smejemo in pletemo prijateljstva, ki ne ostanejo samo na plesnih urah, ampak segajo tudi izven vaj. V njihovem sproščenem plesu boste lahko uživali v soboto 5. oktobra.

country dance

6. oktobra se bo predstavila tudi plesna skupina poskočnih gorenjskih kavbojk,  Country mačke. So ljubiteljice konj in imajo svoj ranč pod Krvavcem, kjer v družbi petih konj, trenirajo plese. Z veseljem so se pridružile botrstvu s svojim humanitarnim nastopom.

country mačke1

Prav tako 6. oktobra, prihaja del country plesne skupine KK Pik. Vsi veliki ljubitelji in lastniki konj, katerih noge, ob zvokih countryja, ne morejo mirovati. Tudi oni so se z veseljem odzvali našemu povabilu, da ogrejejo in razgrejejo vaša srca in duše.

954623_10151716335244138_232632743_n

Napišite komentar

Vaša elektronska pošta ne bo objavljena. Obvezna polja so označena z zvezdico *.