5. in 6. oktober 2013: Sejem bo živ…

…ali KAJ VSE SI BOSTE LAHKO OGLEDALI IN  KUPILI na našem sejmu ob vikendu odprtih vrat 5. in 6. oktobra

Letošnji sejemski prostor se pridno polni. Zelo raznolik bo in prav gotovo se bo za vsakega našlo kaj, kar mu bo všeč. Nekaj prostora je še in če še kdo želi prikazati svojo dejavnost, se lahko do 30.  septembra  še vedno prijavi na mail info@dzk.si ali nas pokliče na telefon 040/229-993. Stojnice bo postavilo Društvo za zaščito konj v sodelovanju s Turističnim društvom Polzela in so brezplačne.

(Naštevamo po vrstnem redu prijav)

1. Društvo za zaščito konj Velenje

dzk - logo

Rešujemo in oskrbujemo zavržene in pomoči potrebne konje ter jim iščemo nove domove. Tokrat boste lahko kupili majčke društva, posterje in razglednice naših konj.

2. Društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski LAJKA

lajka

Lajka dela na osveščanju ljudi, da ima prav vsako živo bitje pravico do lastnega življenja, do odsotnosti trpljenja ter da je vsako življenje neprecenljivo.

3. Društvo za pomoč živalim POŽIV Velenje

POŽIV

 

Društvo POŽIV Velenje je neprofitna, nevladna organizacija, ki si prizadeva izboljšati stanje na področju zaščite živali (osveščanje, informiranje, izobraževanje, pomoč živalim…).

4. Ujahovanje konj Martina Marđetko s.p.

tina m

Ujahovanje konj po metodi sensy touch in izdelava oglavk za konje ter pse, mreže za seno.

5. Herbalife – skupina neodvisnih distributerjev uTeam

herbalife

 

Herbalife ni zdravilo, Herbalife ni dieta, Herbalife je hrana!

6. Tadej Žugman; T-Art, Horses in Art, Portraits, Drawings and Paintings

 

žugman

Tadej Žugman je resnično talentiran risar, čeprav nima za seboj večletnega študija na slikarski akademiji, ima pa dovolj močne risarske izkušje, katere je osvojil na fakulteti za arhitekturo. Vsekakor je talentiran ustvarjalec in dober poznavalec človeške ter živalske anatomije. Njegova poteza je virtuozna, elegantna in modeli zaznamovani s prefinjenim senčenjem, kar spominja na neoklasicistične mojstre in je blizu plemeniti fotografiji; marsikatera motivika pa sploh povzeta po fotografski predlogi. Figurativne upodobitve imajo razpršeno osvetlitev, ki ni dramatična, zato pridejo do izraza mnogi detajli obraza, telesa; specifična duhovna izraznost portretirancev pa sije iz upodobitve oči, ustnic in ostalih detajlov obraza. Ker se v današnjem času v poplavi reizma in diletantizma redko srečamo z virtuozno plemenito risbo, nam Žugmanovi realistični motivi pomenijo prijetno kreativno presenečenje.

S pozdravi!
Stane Jagodic, akademski slikar

7. Unihorse spletna trgovina za konjarke in konjarje

logo_webunihorse

UniHorse je spletna trgovina z raznovrstno konjeniško opremo.

8. Društvo ljubiteljen eksotičnih živali BOIDAE

BOIDAE

Društvo deluje z namenom povezati ljudi, ki so jim blizu eksotične živali. Pomagajo tako začetnikom kot “starim mačkom”, da izmenjuejo mnenja.

9. Neus Abakus

neus abakus

Jasna Vuksanovič, mlada umetnica s svojimi slikami konj v svinčnik tehniki

10. Turistično društvo Polzela

turisticno_drustvo_polzela

Skrbijo za promocijo občine, udeležujejo se promocijskih prireditev in sodelujejo tako z občino, šolo in drugimi društvi v občini.

11. Krinera -trgovina s konjeniško opremo

krinera

Čisto nova, pravkar rojena trgovina s konjeniško opremo

12. Pasovi Verona

veternik

Že 22 letno tradicijo izdelovanja privezov za živino smo ohranili in jo nadaljujemo. Naše poslovanje smo razširili in obogatili naš asortiment izdelkov. Izdelujemo izdelke po željah strank ter se prilagajamo njihovim željam in potrebam. Izdelki po naročilu so tako rekoč naš zaščitni znak saj se po njih vedno znova vračajo naši zadovoljni kupci, ki nas z veseljem priporočijo svojim znancem in prijateljem V naši ponudbi imamo kvalitetne usnjene izdelke domače izdelave, lahko jih dobite v darilni embalaži , ali pa Vam izdamo darilni bon primeren za darilo.

13. Hlevska oprema Štern

Podjetje je bilo ustanovljeno l. 2007. Ukvarjajo se s prodajo kvalitetne opreme za kmetijstvo. Tudi v prihodnje želijo svojim strankam ponuditi samo najboljše izdelke, ki olajšajo in poenostavijo delo, njihovi kupci pa imajo tako največji profit.

14. Vlado Cencel – umetnik z motorko

483015_323232307774298_99228791_n

Lani smo ga prvič spoznali, prihaja pa tudi letos. Velik umetnik, ki kipari z motorko in z njo ustvarja neverjetne lepote.

15.  Zaposlitveni center Zarja

zc zarja

 

Zaposlitveni center Zarja 2 je neprofitni zavod, v katerem zaposlujemo invalide v redno delovno razmerje. Ukvarjamo se z gojenjem ekoloških gob šitak in urejanjem vrtov.  Naš cilj je s kvalitetnim delom ustvariti čim več novih delovnih mest za zaposlovanje invalidov.
Naša ponudba obsega substate za gojenje šitak, ekološko pridelane sveže gobe, začimbo ter posušene v kombinaciji s polento, lečo, rižem, ajdo, in kus-kusom v mešanice suho pripravljenih jedi.

16. Mojca Novak

mojca3

 

mojca2

Mojca Novak iz Lukovice, poslikani leseni izdelki,dopolnilno delo.

17. Klemen Omejc

klemen omejc omejc omejc1

 

Prihaja tudi g. Klemen Omejc, še en veliki moster v oblikovanju lesa. Ni mu tuje rustikalno ali moderno pohištvo, niti posode, ki spominjajo na naše stare babice.

18. Društvo za zaščito živali Pomurja

DZŽP

 

V Društvu za zaščito živali Pomurja smo se zbrali ljudje, ki želimo na različne načine pomagati živalim, ki potrebujejo pomoč. Pravijo:” Smo besede tistih, ki je nimajo!”

19. Na krilih

NA KRILIH NA KRILIH1 NA KRILIH2

V delavnici NA KRILIH  se ustvarjajo unikatni izdelki iz blaga za male in velike otroke in vse, ki še vedno verjamejo v čarobna bitja in dobre angelinke.

20. Podjeteje Tara Maribor

Podjetje se ukvarja s pridelavo jedilnega olja (konoplja, lan, oreh, …) in zeliščnimi mazili. Na trgu so prisotni že več kot 20 let. Za vse izdelke imajo potrdila o kakovosti in ustreznosti – certifikate.

21.

Napišite komentar

Vaša elektronska pošta ne bo objavljena. Obvezna polja so označena z zvezdico *.