Licitacija

V današnjem času, ko je življenski standard vse višji in se vsi spopadamo s krizo in posledično s pomanjkanjem, se na vas obračamo s prošnjo za pomoč. Gospodarska kriza ni prizanesla niti živalim, zato smo se v Društvu za zaščito konj znašli v nič kaj zavidljivi situaciji. Primanjkovati nam je začelo osnovnih potrebščin za konje, kot sta seno in nastilj.
Društvo za zaščito konj želi organizirati licitacijo, na kateri se bodo vsa zbrana sredstva namenila izključno za potrebe konj, zato vas naprošamo za kakršne koli dobrine, ki bi jih bili pripravljeni donirati. V mislih imamo kakršno koli umetniško/ rokodelsko delo ali drugo neuporabljeno stvar (lahko povezano s konji ali tudi ne), priporočjive so tudi storitve, kot npr. masaže, peka piškotov oz. karkoli ste pripravljeni donirati.
Stvari se bodo začele zbirati med 1.03 in 15.03.2013, torej 2 tedna, licitacija pa bo se bo začela, ko bomo zbrali dovolj prispevkov zanjo, in sicer na facebooku.
Vse licitirane predmete bomo fotografirali, pod vsako sliko pa bo imenovan donator (lahko tudi spletna ali facebook stran kjer je predstavljena dejavnost podjetja, posameznika).
Donirane predmete je potrebno poslati na naš naslov ( Društvo za zaščito konj,Šercerjeva 9, 3320 Velenje ali na naslov organizatorke licitacije: Klavdija Ocvirk, Arja vas 56, 3301 Petrovče), če pa to ni mogoče, pa vas prosimo, da predmet/ stvar fotografirate in pošljete fotografirate po elektronski pošti(klavdija.ocvirk@gmail.com). Predmet po končani licitaciji pošljete po pošti licitatorju. Licitator vam poleg licitirane cene nakaže še 2 eura za stroške pošiljanja. Po želji lahko poleg donirane stvari postavite izklicno ceno, ni pa nujno. Kot donator imate nato dolžnost, da licitiran predmet / stvar v čimkrajšem času pošljete plačniku licitiranega predmeta.
Za pozitiven odziv in pomoč se vam že vnaprej iskreno zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo.

Klavdija Ocvirk, članica, prostovoljka Društva za zaščito konj ter organizatorka licitacije
Arja vas 56
3301 Petrovče
Tel.št: 051336787
Spletna stran Društva za zaščito konj:
http://dzk.si/
Facebook stran društva:
http://www.facebook.com/dzksi?ref=ts&fref=ts

 

Napišite komentar

Vaša elektronska pošta ne bo objavljena. Obvezna polja so označena z zvezdico *.